Major General Raymond Murray High School  Logo
Major General Raymond Murray Principal Mike Sterner Breaking Through
Community Workshops Free and Reduced Lunch MASH PASS PLUS STEP UP Student Pictures
Basketball Flag Football Rugby Soccer Softball
GSA Photography Rocketry
Graduation Requirements Scholarships Transcripts
Student Handbook Peachjar SARC Resources
Bell Schedule Important Dates
Support Staff Teaching Staff

Bell Schedule

Regular Day Schedule

Monday - Thursday

 

Period Time Length
0 7:20 - 8:10 50 minutes

1

8:15 - 9:05 50 minutes
2 9:05 - 9:55 50 minutes
3 9:55 - 10:45 50 minutes
Break 10:45 - 11:05 20 minutes
4 11:05 - 11:55 50 minutes
5 11:55 - 12:45 50 minutes
6 12:45 - 1:35 50 minutes

 

Fast Fridays Schedule

 

Period Time Length
0 7:20 - 8:10 50 minutes
1 8:15 - 9:00 45 minutes
2 9:00 - 9:45 45 minutes
3 9:45 - 10:30 45 minutes
Break 10:30 - 10:50 20 minutes
4 10:50 - 11:35 45 minutes
5 11:35 - 12:20 45 minutes
6 12:20 - 1:05 45 minutes

 

Minimum Day Schedule (June 6th/7th, 2017)

 

Period Time Length
0 8:15 - 8:55 40 minutes
1 8:55 - 9:30 35 minutes
2 9:30 - 10:05 35 minutes
3 10:05 - 10:40 35 minutes
4 10:40 - 11:15 35 minutes
5 11:15 - 11:50 35 minutes